projectinfo

 

Tijdens de ‘Dag van de architectuur 2009’ vond de prijsuitreiking plaats ten behoeve van prijsvraag ‘Wolstad Piushaven Tilburg’.

Mijner Ontwerp maakte voor deze prijsvraag diverse producten, waaronder het winnende A0 paneel. Hiermee werd die dag de eerste prijs behaald door DAT [De architectenwerkgroep Tilburg].

De prijsuitreiking vond plaats in de AaBee-fabriek in Tilburg, waar tegelijkertijd afscheid werd genomen van het gebouw met een laatste expositie van alle deelnemende architecten.

Behalve het paneel werd een kaartenbak gemaakt met informatie over de historie van de Tilburgse Piushaven en het schets- en definitief ontwerp. De kaarten zijn later verwerkt in het paneel, waarop het werkproces van het begin tot het eind wordt uitgelegd.

Van het eindontwerp, in de vorm van een maquette, zijn diverse foto’s gemaakt die voor het paneel en boekje zijn gebruikt.

Een expositie van de drie prijswinnende plannen was te zien in de Stadswinkel Tilburg en op het kantoor van het projectbureau Piushaven Hoevenseweg 2 in Tilburg.

Voor meer informatie kijk op: datarchitecten.nl