projectinfo

 

Voor Universiteit Tilburg werden diverse producten gemaakt in verband met het ‘Landelijk Congres der Bestuurskunde 2010’ in Theaters Tilburg.

Vaste huisstijlregels golden voor het kleurgebruik [groen en zwart] en voor het font ‘Calibri’.

Het actuele thema ‘De staat van de privacy’ is als eerste uitgewerkt op een ‘don’t disturb’ label, waar een sleutelgat op staat met daarin de slogan ‘je wordt bekeken’.

Op het label staat het sleutelgat op ware grootte, waardoor de tekst, die er achter is gezet, klein en intiem wordt en je beter moet kijken of dichterbij moet komen om het goed te kunnen lezen. Als je dat doet staat er dat je zelf wordt bekeken en is het thema meteen scherp in beeld.

Op het affiche is het sleutelgat juist groot en brutaal ingezet. Hier wordt je op een uitdagende manier met ‘privacy’ geconfronteerd en komt de boodschap veel directer aan.

Voor het congres is een banner gemaakt, een affiche, 2 flyers, een folder, een A4 congresbundel en een A5 congresverslag.

Van de promotiedag op de universiteit en van het congres in Theaters Tilburg heeft Mijner Ontwerp een fotoserie gemaakt, waarvan enkele foto’s in het congresverslag zijn opgenomen.