projectinfo

 

Voor starter Cans coaching & training maakten we een logo en website. Uitgangspunt voor het logo was de tatoeage van een veer; een persoonlijke keuze met een speciale betekenis. Een veer staat volgens Cans voor zachtheid, vrijheid en energie. Deze eigenschappen staan ook symbool voor de praktijk; het coachen van mensen die zijn vastgelopen door bv burn-out klachten.

Van de tatoeage is een digitale tekening gemaakt en daarnaast een ingekleurde variant. In het logo zijn de beelden over elkaar geplaatst en ontstaat een contrast tussen enerzijds de dunne lijntekening en tekst in light en anderzijds het stevige font. 

Dit contract past goed bij de praktijk van Cans en de persoonlijkheid van eigenaar Carin van den Crommert, gespecialiseerd in gender identiteit, geweld en seksueel geweld, verslaving en medicatie afhankelijkheid. 

Het contrast is ook in de website goed zichtbaar. Er is gebruik gemaakt van koppen in extrabold en light en de huisstijlkleuren in tinten zwart en groen. Voor de headerfoto’s zijn wat rauwe zwart-wit foto’s gekozen die worden gecombineerd met lichtere kleurenfoto’s.

Bekijk hier de website van Cans Coaching & Training.